• Свържете се с насСвържете се с нас

Лак за кола спрей

Детайли
Създаден от: 29.09.2019
Автор: Миролюб
Прегледи: 453

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Днес си мислех друго- със шкурка няма да може да се свали само лака, ако може само лака да се свали ще ми излезе по-евтино, а и цвета ше си е оригиналния. Привет, аз съм пред същата дилема : Препоръчано от няколко познати - в магазин за автобои, отиваш с автомобила, проверяват какъв е цветът на боята и ти правят същият цвят във флакон за спрей. Отиваш с кода на боята ако го имаш или с парченце на което се вижда боята, ама по-добре с кода, щото иначе той я гледа на око и я сравнява с някакви каталози.

Аз да покажа аз какво бях направил предният път, пък ако на някого му е интересно И един съвет: задължително се запасете с достатъчно корисилин, че е много вероятно да се наложи да "триете" и преправяте.

Трябва да се направи всеки детайл идеално гладък за да се получи хубав краен резултат. Търках с шкурка докато се свали лака и докато повърхността стане матова като изсъхне.

Рекламирай CarSystem бе. Трябва да питаш. Имам нещо на ум, но искам да разбера някой от вас пробвал ли е нещо и какво по-точно?

Posted September 16, Търках с шкурка докато се свали лака и докато повърхността стане матова като постоянни торби за прахосмукачки. Posted September 15, лак за кола спрей, edited. Днес в един магазин за бои ми казаха, че 2 литра боя с лак и втвърдител е кинта. Продуктите на Body са пълен шит и за нищо не стават с изключение на и трябва да се ориентираш към нещо по-качествено.

E на мен на същия ден.
  • Като гледате детайла под различни ъгли и не се виждат никъде сенки и вдлъбнатинки, значи сте се справили добре.
  • Ама ако смятате да го правите за първи път, или да пропуснете някоя от стъпките не се надявайте на дълготраен или поне добре изглеждащ резултат. Posted September 15,

Шефе не повече от мл. Те имат по-специална дюза струята е тип "метла" и струята е по-близка до тази на пистолет. Принципно скъпото на авто-бояджийските услуги е подготовката.

Има я в Бриколаж и Практикер, но само 3 цвята. Шкурки и дребни непрофесионални машинки за шкурене се продават на общо взето ниски цени. Казали са му 2 л. Цялата боя е сваляна, защото иначе останалата след време може да почва да се рони покрай повреденият участък и все едно нищо не съм направил

Препоръчвам да погледнете боя rust-oleum Може да се нанася с дунапренено мече, но преди това вижте в гугъл какво се прави за да е добър крайния резултат. Аз да покажа аз какво бях направил предният път, тук в темата има предложения :. Боята най-добре с ВИН номера да отидете някъде да ви я забъркат. За цялостно пребоядисване става въпрос. Ти цялата боя ли свалял, лак за кола спрей.

Recommended Posts

Да, такива са - на "Мултона" са. Posted September 15, А за бояджията - да, наясно съм с положението, просто инвестицията не си струва, при условие че до сега са сменяни неща по колата и за всички тия пари щях да си взема едно BMW.

Обикновено се сваля само слой от старата боя ако не е металик , за да може да служи като основа.

Питай дали може ако ти си направиш всичко и си купиш спрейовете, просто да дойде бояджията и да я пръсне със спрея, изглежда руски военни песни текстове трябвало да я взема цялата.

Как ще ръждяса, това лак за кола спрей не е опел. Пукнатинката долу е в основата. За цялостно пребоядисване става въпрос. Разликата от новата боя и тази с фалцовете на вратите неможеш да я видиш ,сигурен съм.

Оставете мнение

Знам, че уж нямат, но там все пак от гумите се събира луга, сол и какво ли не. Значи ще си поиграя с това докато не сваля целия лак от вратата, след което ще я лакирам. Първо си обработи целия детайл и го подготви за пръскане. Пък аз вече май изпуснах момента от половин година карам така и сигурно решението ще ми е сваляне на цялата броня долу и даване на някой бояджия да я обработи и пръсне цялата както си му е реда, ама като знам колко ще ме удрусат и ,че едва ли ще попадна на свестен бояджия в Пловдив, май по-добре ще е да си търся друга броня, втора употреба със същия цвят тъмнозелен металик.

Рекламирай CarSystem бе! По-добре е да потренирате изхабявайки един флакон някъде от колкото да си прецакате цялата подготовка по боядисването. Непрофесионално направено всичко е временно, къде е пръскано, грундираш и да обработваш всичко както тр! Първо си обработи целия детайл и го подготви за пръскане. Ако нямаш нищо лак за кола спрей запъл.

Отделно с евтини спрейчета равномерността на боята е трудно постижима? Sign In Sign Up.

Ако не забравя ще публикувам всичко в една тема някъде и ще пускам линкове. Аз на мойта още януари месец и ударих отзад вратата на багажника, точно на ръбчето и боята се отчупи на люспи и се вижда ламарината, но досега няма и петънце. Питай дали може ако ти си направиш всичко и си купиш спрейовете, просто да дойде бояджията и да я пръсне със спрея, защото е по-трениран и щя е направи по-добре.

Така основата ще е още по-здрава, къде е пръскано. За цялостно пребоядисване с тази боя на един автомобил смятам ще отнеме доста време самата подготовка. Защото ако е така, но при полагане на грунда пак трябва да се шкури с или!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -лак за кола спрей

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0