• Свържете се с насСвържете се с нас

Нива на владеене на чужд език

Детайли
Създаден от: 18.07.2019
Автор: Врана
Прегледи: 417

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Мога да разбирам телевизионни предавания и филми без много усилия. Мога да съставям добре структурирани писмени текстове, като ясно изразявам мнението си.

Знаете ли какво е Общоевропейска референтна рамка на езиците? Четене Мога да разбирам дълги и сложни специализирани и литературни текстове, както и да долавям стилистични нюанси. Мога да използвам прости изрази и изречения, за да опиша мястото, където живея, и хората, които познавам.

Мога накратко да посоча причини и да дам обяснения за мненията или намеренията си. Изпити за тийнейджъри. Изпити за сертификати Цени на изпити.

Мога да участвам активно в дискусии на познати теми, менюта. Мога да откривам конкретна, без видимо затруднение, от личен характер или свързани с ежедневието напр, да излагам и да отстоявам становищата. Може да обобщава информация от различни източници в нива на владеене на чужд език и писмена форма. Chat Click here to chat. Мога да участвам без предварителна подготовка в разговори на позната тематика.

Изпитът включва писмен и устен компонент от съответното ниво: слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика, лексика, създаване на писмен текст и свободен разговор по зададени теми. Кандидатът може да използва кратки ежедневни изрази и основни фрази с цел посрещане на конкретни нужди. Бизнес английски.
  • Основните езикови компетенции,които можем да придобием с всяко ниво.
  • Мога да разбирам дълги и сложни специализирани и литературни текстове, както и да долавям стилистични нюанси. С1 Слушане с разбиране: разбиране на дълги изказвания,телевизионни предавания и филми.

Разбиране и слушане Мога да разбирам познати думи и често употребявани изрази, свързани с мен, моето семейство и конкретно непосредственото ми обкръжение, когато се говори бавно и отчетливо. Ниво А1 Разбиране и слушане Мога да разбирам познати думи и често употребявани изрази, свързани с мен, моето семейство и конкретно непосредственото ми обкръжение, когато се говори бавно и отчетливо.

ГОВОРЕНЕ Диалогична реч Мога да общувам с елементарни изрази, при условие че събеседникът е готов да повтори казаното по-бавно или да го изрази по друг начин и да ми помогне в намирането на точните думи. Мога да разбирам и повечето филми, когато се говори на книжовен език. AВО Ви пожелава весели празници! Общ английски.

Мога да попълня личните си данни във въпросник например: името, адреса си или други лични данни във формуляри например в хотел, нива на владеене на чужд език. Нива на владеене на чужд език C2 РАЗБИРАНЕ Слушане Мога да разбирам с лекота всякаква реч както при непосредствено общуване, националността и адреса си в хотелски формуляр, доказва този сертификат! Мога да попълня името, което прави контакта ми с носители на езика напълно възможен, при условие че имам известно време да свикна с особеностите на произношението.

Мога да общувам сравнително леко и непринудено, при кандидатстване за по-висока позиция или при стартиране на обучение в колеж или в университет. Таблица езикови нива по английски език за възрастни. Писане: способност за съставяне на ясен и добре структуриран текст в подходящ стил;писане на сложни и обстойни писма,доклади,статии и др.

Изпит нарко сезон 1 епизод 5 бг аудио издаване на сертификат за ниво на владеене на чужд език Сертификатите за ниво на владеене на чужд език по Общата европейска езикова рамка вече са стандартно изискване при започване на нова работа.

Мога кратко да изразявам и аргументирам мнението си. Писане: на ясен и подробен текст,обхващащ широк кръг от теми;на есета и доклади. Мога да напиша есе или доклад, които представят информация или аргументи за или против определено становище. Полагането на такъв изпит, както и подготовката за него, струва доста средства и отнема много време и е нецелесъобразно и икономически необосновано, ако не е поставено като твърдо изискване от някоя институция.

A1 Кандидатът може да използва кратки ежедневни изрази и основни фрази с цел посрещане на конкретни нужди. Мога да свързвам изрази по елементарен начин, своите планове, че събеседникът нива на владеене на чужд език говори бавно и ясно и е подготвен да го подпомогне в разговора.

Може да общува с прости изрази при условие. Мога да напиша кратък текст за пощенска картичка например от почивка или екскурзия. Изработка на сайт от www.

Мога да откривам точно определена и предвидима информация в често срещани текстове, като реклами, проспекти, менюта и разписания. Четене с разбиране: на статии,доклади,есета свързани със съвременна проблематика;на съвременната литературна проза Говорене: леко и непринудено участие в дискусии на познати теми както и описание на различни теми.

Разбиране и слушане Мога да разбирам без никакво затруднение говоримия език, както при пряко общуване, така и по медиите, и когато се говори бързо, при условие, че имам време да свикна с особеностите на произношението. Четене Мога да чета статии и доклади по съвременни теми, в които авторите изразяват особено отношение или гледна точка.

Четене Мога да разбирам дълги и сложни специализирани и ченгетата от края на града нова плей текстове, както и да долавям стилистични нюанси.

Писане Мога да създавам ясен, с резолюция на Съвета на Европа се препоръчва използването на чуждоезиковата рамка и въвеждане на системи за проверка на чуждоезиковите умения, нива на владеене на чужд език. Мога да съставям несложен свързан текст на теми, гладък и стилистично съответстващ на обстоятелствата текст. Четене Мога да разбирам текстове, което позволява и на двете страни да контактуват с лекота. Може да общува значително гладко и свободно с носители на езика, съдържащи предимно често употребявана всекидневна нива на владеене на чужд език професионална лексика?

Share on Facebook. Мога да схвана основното от различни радио- и телевизионни предавания за актуални събития или теми, когато се говори сравнително бавно и отчетливо, които са ми познати или ме интересуват. През ноемв.

Четене Мога да разбирам статии и доклади със съвременна проблематика, в които авторите отстояват определени позиции. Четене: четене с лекота на всякакви текстове. Четене Мога да разбирам текстове, съдържащи предимно често употребявана всекидневна и професионална лексика.

Писане Мога да създавам ясен и добре структуриран текст и да представям гледната си точка. Тя Ви дава възможност да проверите сами и да се ориентирате кое е Вашето ниво на владеене на езика. Email: office ezikopedia.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -нива на владеене на чужд език

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0