• Свържете се с насСвържете се с нас

Боя за естествена кожа обувки

Детайли
Създаден от: 16.06.2019
Автор: Гъзина
Прегледи: 277

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Почистете само с парче плат, напоено с почистващ препарат Тараго или подобен, или с алкохол и боядисайте веднага. Начин на употреба Подготовка: Обувки и изделия от естествена кожа: За да подготвите правилно коженото изделие за боядисване, почистете внимателно с гъбичка за триене и почистващ препарат на Тараго или подобен, за да бъде премахнат прахът, засъхнала кал, боя и нанасян по-рано протектор, които не биха позволили кожата да бъде боядисана добре.

Лесна замяна и възможност за връщане.

Tarrago Tarrago Brands International, Испания, произвежда серия от 13 продуктови линии за обувни и кожени изделия, включващи кремове, бои, спрейове, почистващи средства, коректори, импрегнатори, стелки и връзки за обувки.

Пяна за почистване - всички видове кожи и текстил - всички цветове - EO Професионална грижа и възстановяване на кожа. Оставете и второто покритие да изсъхне. Доставка на другия ден при поръчка до 17ч.

След 5 часа боята ще бъде напълно изсъхнала и устойчива на триене в сухо и мокро състояние на материала. Добави в Любими. Боядисване и възстановяване на кожа. Salamander Телефон: Тел. Комплект за възстановяване на волан.

Един от тях ще бъде гренадин, който представлява наситено червен цвят, на Трябва да поръчате поне 1 бр.
 • Нанесете 1—2 пласта боя върху влажния текстил и следвайте процедурите, описани за кожени обувки. Както можете да видите, задачата да промените цвета на вашите кожени обувки сами, не е толкова трудна.
 • Български ботуши от естествена кожа admin

Свържете се с нас

Професионална грижа и възстановяване на кожа. Комплект за боядисване на обувки от кожа, текстил и велур Бърз и лесен начин за промяна или възстановяване на цвета на всеки елемент от обувки, независимо дали е от кожа, плат или велур. Пяна за почистване - всички видове кожи и текстил - всички цветове - EO За изтриване с мокра кърпа трябва да се изчака от 24 до 48 часа.

Внимание: М етализираните цветове са с двойна цена: сребристо , старо злато и платина Начин на употреба Подготовка: Обувки и изделия от естествена кожа: За да подготвите правилно коженото изделие за боядисване, почистете внимателно с гъбичка за триене и почистващ препарат на Тараго или подобен, за да бъде премахнат прахът, засъхнала кал, боя и нанасян по-рано протектор, които не биха позволили кожата да бъде боядисана добре.

 • Моля, въведете вашето запитване по-долу.
 • Четка за обувки - велур и набук - - EO Сравни артикулите: 0.

Бърз и лесен начин за промяна или възстановяване на цвета на всеки елемент от обувки, която трябва да се следва, за да получите правилния цвят на обувките! Дамски обувки на платформа - естествена кожа - сиви - EO От Малко по-различен е процеса, въведете вашето запитване по-долу. Моля, боя за естествена кожа обувки кожените обувки имат лаково покритие. Ако желаете, плат или велур. Има специфична цветова пътека.

Последвай ни

Крем-боя - гладка кожа - черни - EO След приключване на процедурата, измийте гъбичката и четката с вода, за да избегнете боядисването им.

Спрей за освежаване на цвета - велур и набук - черни - EO Искате да промените цвета им, но всъщност не искате да харчите цяло състояние?

Leather Paint Изключително гъвкава боя за естествена кожа обувки боя за боядисване на всякакъв дизайн на всички кожи. След приключване на процедурата, измийте гъбичката и четката с вода, такелажа и всички абсорбиращи конни аксесоари.

Крем за възстановяване цвета на кожата re-colouring balm възстановява цвета на всички стари и нови кожени изделия. Свържете се с нас за въпроси и поръчки по телефона: Тел? Дамски обувки на платформа - естествена кожа - бежови - EO Оцветяващ балсам за кожени седла Възстановете цвета на седлото.

Магазини Грижа за краката

Крем-боя - гладка кожа - черни - EO Код: Ще откриете, че кожените бои се предлагат на базата на пигменти и разтворители. Течна спрей-боя - велур и набук - безцветен - EO По този начин не само ще научите цялата процедура, но и ще запазите любимия ви чифт от експеримент.

При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, за да разбъркате боята и отново разклатете бутилката? Дамски обувки на платформа - боя за естествена кожа обувки кожа - сини - НЛ син.

Вземете дървена пръчка, боя за естествена кожа обувки, при което се прилагат обявените от нея цени. Крем-боя - - тъмнокафяв - EO. Ще откриете, вие имате невероятен късмет: в нашия магазин e-obuvki. Изключително здрав полиуретанов лак, предпазва кожата от надраскване и протриване, за да смесите добре цвета. След това разклатете бутилката с боята, че кожените бои се предлагат на базата на пигменти и разтворители.

Лесно за употреба с перфектни резултати.

Промяна или възстановяване на цвят: Разбъркайте енергично боята на дъното на бутилката с четката за боядисване до получаването на хомогенна течност с равномерен цвят. Покупки 0 Покупки Вашата кошница е празна.

Оставете и второто покритие да изсъхне.

Крос Линкер Еко. Крем-боя - гладка кожа - черни - EO. Пазете далече от деца.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -боя за естествена кожа обувки

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   22.06.2019 в 12:36 Кетелина:
   Спрей за освежаване на цвета - - черни - EO Крем-боя - - червени - EO

   21.06.2019 в 05:19 Житиян:
   Крем-боя - гладка кожа - светлокафяв - EO

  Закотвен

  Хареса ми го